Partners

Wonen Na 60 is een initiatief van Partners In Marketing en wordt ondersteund door bedrijven die een toegevoegde waarde willen leveren
aan de welvaart en het welzijn van onze senioren:

Sikkens

Sikkens is onderdeel van AkzoNobel en profileert zich als premium brand voor de professionele verfmarkt.

www.sikkens.be

 

Desso

Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®.

www.desso.be

Philips

Koninklijke Philips N.V. is een onderneming met een veelzijdig aanbod op het gebied van gezondheidszorg en welzijn, dat gericht is op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van tijdige innovaties.

www.philips.be

portakabin

« Onze klanten in heel Europa gemoedsrust bezorgen door gebouwen en service van topkwaliteit te leveren » Dit motto ligt ten grondslag aan onze wens om u, onze klant, te voorzien van inspirerende tijdelijke gebouwen van hoge kwaliteit.

www.portakabin.be

rockfon

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International – ’s werelds grootste producent van steenwol. Rockfon is reeds meer dan 35 jaar actief in de Benelux.

www.rockfon.be

rockfon

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten.

www.harol.be

siemens

Siemens is een technologische topspeler die kan bogen op meer dan 160 jaar geschiedenis. De groep legt zich toe op vier toekomstgerichte Sectoren: Industry, Infrastructure & Cities, Energy en Healthcare.

www.siemens.be